Skautská kavárna na Dni řemesel

Během sobotního Dne řemesel byla pro všechny návštěvníky připravena neodolatelná přestávka v jedinečné atmosféře skautské kavárny. Skautská kavárna okouzlila svou nabídkou výborné kávy, čaje, palačinek, domácích dortů a lahodné bramboračky.

Vaše chuťové buňky byly pohlceny vůní čerstvě připravených kávových zrn, které se linuly naším stanem. V nabídce byly různé druhy kávy, uspokojující i ty nejnáročnější milovníky černého zlatého moku. Pro ty, kdo dávají přednost čaji, byl připraven sortiment vybraných čajů z různých částí světa.

Palačinky s nutelou jsou pravidelným hitem, ale i o slanou variantu se špenátem byl velký zájem.  Skvěle upečené domácí dorty a zákusky působily jako lahodné lákadlo pro všechny, kteří se zastavili a chtěli si dopřát něco sladkého.

Pro ty, kdo toužili po něčem teplém a sytém, byla připravena výborná bramboračka, z které se linula lákavá vůně.

Skautská kavárna nejenže uspokojila chuťové pohárky návštěvníků, ale také jim poskytla příjemný prostor ke krátkému odpočinku a posezení v přátelské atmosféře.

Těšíme se na Vás na dalších podobných akcích, kde budeme moci opět nabídnout tu nejlepší kávu a další lahodné pochoutky všem milovníkům dobrého občerstvení.