Nové klubovny v Proseči

Je to rok, měsíc a několik dní od chvíle, kdy jsme se přestěhovali do nových prostor naší skautské klubovny ve Spolkovém domě. V podkrovním prostoru postupně vznikla nová skautská klubovna, která nám nejen umožňuje oživit program skautských schůzek dalšími aktivitami, ale je hlavně výrazně větší než naše původní klubovna.

K původním prostorům v podkroví jsme od října tohoto roku přidali ještě jednu místnost, ve které se schází světlušky (dívky 1. stupně ZŠ) a po jedné družině skautů a skautek. Během celého roku jsme v několika etapách klubovny postupně vybavovali a nyní jsou již téměř plně vybavené.

Velké díky náleží našim sponzorům, bez nichž bychom vybavení klubovny realizovali velice těžko.

Rádi bychom poděkovali městu Proseč za poskytnutí prostoru pro nové klubovny, vstřícný přístup při projektování budovy a realizaci malé kuchyňky. Srdečné díky také rodičům za jejich finanční i manuální pomoc s vybavením klubovny

V neposlední řadě vřelí dík Pardubickému kraji, který nás v letošním roce podpořil dotací z programu „Podpora aktivního trávení volného času dětí a mládeže“. Díky těmto financím můžeme plně využívat naši kuchyňku, a veškeré další vybavení máme uložené v nových skříních.