Nová skautská klubovna v Proseči

Loňské dokončení Spolkového domu v Proseči bylo dobrou zprávou i pro nás skauty. V podkrovním prostoru vznikla nová skautská klubovna, která nám nejen umožnuje zpestřit program skautských schůzek dalšími aktivitami, ale hlavně je výrazně větší než naše klubovna bývalá. Od listopadu loňského roku se tak scházíme v novém prostoru.

Rádi bychom velmi poděkovali městu Proseč za prostor pro novou klubovnu a vstřícný přístup, jak již při projektování cele budovy, tak i za změny v projektu, které na naši žádost provedlo. V neposlední řadě děkujeme za realizaci malé kuchyňky, díky které budeme moci i na schůzkách zlepšovat své kuchařské dovednosti.

Velké díky patři též rodičům za jejich finanční i manuální pomoc s vybavením klubovny. Díky nim je klubovna plně funkční.

V klubovně se tak již v tuto chvíli nachází nové stoly a židle, vznikl odpočinkový kout s kobercem a pro uložení všech knih a dalšího drobného vybavení máme v klubovně knihovnu.

Aktuálně pokračujeme v postupném vybavování klubovny a řešíme úložné prostory, abychom vybavení již neměli v krabicích, ale uložené ve skříňkách.

Jak to v nové klubovně vypadá, se můžete podívat na fotografiích níže nebo zde.