Skautský ples Hříšný tanec 2019

Dne 16. února 2019 se uskutečnil v Městském společenském centru Sokolovna v Proseči v pořadí již 17. skautský ples. Pro letošní rok jsme se přenesli do devadesátých let minulého století do horského hotelu, kam přijíždí sedmnáctiletá Frances s rodiči, kde objeví nový druh tance a možnost tancovat na vystoupení se zkušeným instruktorem. Každý se během večera mohl seznámit s ředitelem horského hotelu, v celovečerní hře získat “hříšný“ muffin, ochutnat dobrého jídla, pití a pořádně si zatancovat.

Zábava pod taktovkou hudební skupiny COMBO 2 neznala konce. Roverský kmen OLOJUMP si již tradičně připravil taneční vystoupení, které roztančilo i ty poslední sedící. A o půlnoční překvapení bylo v podání Frances a Johnnyho nezapomenutelné!

Rádi bychom poděkovali všem účastníkům za podporu, skvělou atmosféru a zábavu, která na plese panovala. Velký dík patří i všem sponzorům, bez kterých by nebyla „soutěž o ceny“ tak bohatá a napínavá. Pevně věříme, že si ples užili nejen tanečníci, „netanečníci“, ale i pořadatelé, kteří si dali na přípravě plesu velice záležet.

Celá fotogalerie na facebooku nebo ve fotogalerii.

Za roverský kmen OLOJUMP Veronika Lettlová